تخفیفات ناب پامیشه به داغی تابستون تا 50% تخفیف

مشاهده

دارچین و خواص شگفت انگیز آن

دارچین و خواص شگفت انگیز آن در پامیشا

دارچین و خواص شگفت انگیز آن



دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در صنعت آشپزی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد.دارچین از داروهای گیاهی خوشبو نیز محسوب می‌شود. درخت دارچین که بیشتر در هندوستان و چین می‌روید، بومی سریلانکا است و بهترین آن دارچین سیلانی است پامیشا در معرفی دارچین و خواص شگفت انگیز آن توضیح می دهد که دارچین  سرشار از اسانس است که با حرارت اسانس و عطر آن کاهش می یابد. این اسانس زمانی که تازه است به رنگ زرد روشن است اما به مرور زمان و در اثر اکسید شدن به رنگ زرد طلایی و سپس قهوه ای متمایل به قرمز در می آید.
دارچین حاوی ماده ای به نام “سینامونید” است که بدن را آرام می کند و به کاهش تب کمک می کند. خوردن دارچین برای تقویت بدن بسیار مفید است.

دارچین در پامیشا

دارچین به دلیل داشتن تانن برای رفع اسهال، ضعف عمومی و لخته شدن خون استفاده می شود و به عنوان پودر و تنتور از آن استفاده دارویی می شود.


دارچین گیاهی است که در ایران وجود ندارد و بیشتر از کشورهای شرق آسیا وارد می شود.

دارچین درختی همیشه سبز بوده که پوست این درخت سرشار از اسانس است و بهترین پوست درخت دارچین از درختی است که یک تا شش سال سن دارد و اگر سن درخت بیش از شش سال باشد، اسانس گیاه کاهش می یابد.

دارچین را بهتر است زمانی که میخواهید مصرف نمایید آسیاب کنید زیرا آگر دارچین به مدت طولانی آسیاب شده بماندرایحه خود را از دست می دهد و بهتر است پودر دارچین را در ظروف شیشه ای رنگی نگهداری کنید. بدترین ظرف برای نگهداری ادویه ها پلاستیک است که می تواند باعث از بین رفتن رایحه آن شود.

دارچین آرام بخش، ضد حساسیت، ضد تهوع، آنتی اکسیدان، ضد تب، ضد سرطان و قابض (ضد اسهال) و همچنین ادرار آور، محرک، کاهش دهنده فشار خون، ضد انعقاد و آرام بخش است و برای تقویت مفید است. معده، نفخ و اسپاسم معده. این گیاه طبع گرم و اشتها آور دارد و افراد سرد مزاج بهتر از آن استفاده کنند.

دارچین برای افراد مبتلا به فقر آهن و پوکی استخوان مفید است و همچنین دستگاه گوارش را تقویت می کند. این گیاه همچنین ضد ضایعات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است.

دارچین در پامیشا

دارچین را می توان به عنوان دمنوش مصرف کرد. همچنین می توان از آن برای درمان سرماخوردگی استفاده کرد. روغن دارچین برای ضدعفونی دستگاه تنفسی موثر است و همچنین از دارچین می توان روغن ماساژ تهیه کرد که برای دردهای استخوانی مفید است و بهترین دارو برای دردهای عضلانی است

دارچین برای افراد مبتلا به کمبود آهن و پوکی استخوان مفید است

دارچین برای تقویت کلیه ها، افزایش جریان خون مفید است و به دلیل داشتن منیزیم و پتاسیم می تواند رگ های خونی را نیز باز کند.

دارچین برای بیماران دیابتی بسیار مفید است و قند خون را کاهش می دهد. این گیاه همچنین حاوی ترکیباتی است که باعث بهبود عملکرد انسولین در حرکت گلوکز در سلول ها می شود.

دارچین باعث تقویت دستگاه گوارش می شود، این گیاه همچنین به عنوان ضد تشنج، ضد عفونی کننده، تقویت کننده عضلات رحم و همچنین کلیه ها عمل می کند.

دارچین راز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم و جوان نگه می دارد، کلیه ها را گرم می کند، ضعف کمر و پاها را برطرف می کند و کم خونی را درمان می کند.

دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است، اثر آرام بخش و سرخوشی دارد، از بسیاری از مسکن ها بهتر است، در واقع می توان گفت دارچین گیاهی به نام والیوم است.

دارچین تب را پایین می آورد از مهمترین اثرات دارچین می توان به کاهش تب اشاره کرد. امروزه نیز دارچین به صورت قرص و کپسول تولید می شود که به عنوان تب بر استفاده می شود. نوشیدن یک فنجان چای دارچین می تواند تب را به سرعت کاهش دهد.

دارچین رگ های خونی را باز می کند و گردش خون را بهبود می بخشد. اگر افراد سرماخورده و بسیار ضعیف هستند، چای دارچین بهترین نوشیدنی است.

دارچین به شما آرامش می دهد، معده شما را تقویت می کند، دستگاه گوارش شما را تمیز می کند و همچنین طعم خوبی دارد. امروزه از دارچین در انواع غذاها و لوازم آرایشی استفاده می شود. یک قاشق چای خوری دارچین حاوی کلسیم، آهن، فیبر، ویتامین C و K، منگنز و 1.2 گرم کربوهیدرات است. بنابراین مصرف دارچین همراه با چای بسیار مفید است.


 دارچین برای زنان باردار میتواند مضر باشد هرچند در بررسی ها هیچ آسیب خاصی برای دارچین ثبت نشده است، اما از زمان های قدیم برای سقط جنین استفاده می شده است. گفته می شود دارچین باعث نقص مادرزادی می شود و زنان باید از استفاده طولانی مدت از دارچین در دوران بارداری خودداری کنند.

دارچین همچنین برای  افراد مبتلا به زخم معده توصیه نمی شود و این افراد نباید از دارچین استفاده کنند زیرا مصرف زیاد آن باعث تحریک غشای مخاطی می شود.


استایل الگانت چیست؟

استایل رترو چیست؟

استایل گنگ چیست؟

استایل تینیجری چیست؟

روانشناسی لباس کودک

پوکی استخوان؛ علائم ، عوارض و درمان