تخفیفات ناب پامیشه به داغی تابستون تا 50% تخفیف

مشاهده

دانلود پادکست صوتی کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک و معرفی آن

معرفی کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک + پادکست صوتی در پامیشا

معرفی کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک + پادکست صوتی رایگان

کتاب ملت عشق (The Forty Rules of Love) یکی از ده کتاب برتر دنیا است. اثر الیف شافاک نویسنده مشهور ترک است. نام دیگر این کتاب چهل قائده عشق است. رمان «چهل قانون عشق» که در ایران با عناوین دیگری چون «عشق» و «ملت عشق» و با ترجمه‌های متفاوت راهی بازار شده است، احتمالا معروف‌ترین کتاب الیف شافاک برای ما ایرانی‌هاست. پامیشا در این مقاله معرفی کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک + پادکست صوتی شما را بیشتر آشنا می کند.

این کتاب، روایتگر داستان دیدار مولانا و شمس تبریزی است. در لا به لای داستانی مدرن و امروزی. «اللا روبینشتاین» که درگیر زندگی روزمره است و با مادری کردن برای فرزندان و رابطه‌ی سرد با همسرش دست و پنجه نرم می‌کند. ویراستار کتابی می‌شود که از داستان شمس و مولانا می‌گوید. او، درگیر این کتاب، به معنای تازه‌ای از عشق می‌رسد. که برایش تازگی دارد و می‌تواند زندگی‌اش را دگرگون کند.

رمان جذاب ملت عشق برگرفته از داستان مولانا و شمس تبریزی دو شخصیت برجسته ادبی ایران است.

که همین موضوع باعث می‌شود به عنوان یکی از پرفروش ترین کتاب های ایران قرار بگیرد.زیرا یکی از داستان‌های اصلی این کتاب مربوط به شمس تبریزی و مولانا دو شخصیت مشهور ادبی کشورمان ایران می‌باشد.

رمان ملت عشق اثر الیف شافاک نویسنده فرانسوی ترک‌تبار می‌باشد. این کتاب در کشور ترکیه به عنوان پرفروش‌ترین کتاب تاریخ کشور با بیش از 500 بار چاپ مجدد شناخته می‌شود. الیف شافاک برای نوشتن این کتاب خارق‌العاده برنده جایزه نوبل ادبیات نیز شد.

این کتاب در ایران نیز تا کنون چیزی حدود 20 نسخه مختلف با ترجمه‌های مختلف به چاپ رسیده است و یکی از بهترین کتاب های دنیا و همینطور در کشور عزیزمان ایران به عنوان یکی از محبوب ترین رمان ها بشمار می‌آید.

این کتاب اولین بار در سال 2010 میلادی بود که به انتشار رسید و در همان سال رکورد پرفروش‌ترین کتاب تاریخ کشور ترکیه را ازآن خود کرد.

بررسی موضوع و داستان کتاب ملت عشق

موضوع کتاب ملت عشق متشکل از دو داستان جدا می‌باشد که به صورت موازی و با هنری خیره کننده از نویسنده در کنار هم رو به جلو پیش می‌رود.

داستان اول

مربوط به داستان زندگی زنی به اسم اللا روبینشتاین می‌باشد. که یک زندگی آرام و قابل پیش‌بینی با همسر خودش به نام دیوید را در بر می‌گیرد. کل زندگی اللا در روزمرگی و کارهای روزمره، یک زندگی یکنواخت و بدور از عشق واقعی بین او همسرش خلاصه می‌شود.

داستان دوم

و اما داستان دوم کتاب بر می‌گردد به قرن هفتم و داستان عشق بین مولانا و شمس تبریزی! شمس تبریزی شخصی بود که موجب تغییرات اساسی در زندگی مولانا شد. داستان این دو در این کتاب به قدری زیبا نوشته شده است که خواننده را به وجد می‌آورد.

این دو داستان به زیبایی و با هنری مثال‌زدنی کنار یکدیگر در طول این کتاب در جریان هستند. در کتاب ملت عشق؛ عشق به شکلی بی‌انتها و بدون‌مرز در زمان و مکان جاریست و الیف‌شافاک نویسنده کتاب ملت‌عشق سعی بر این دارد که عشق را از قرن هفتم میلادی با داستان شمس و مولانا تا سال 2008 میلادی و داستان اللا روبینشتاین را برای شما، بر روی کاغذ بیاورد.

چرا باید کتاب ملت عشق را بخوانیم ؟

برای سئوال چرا باید کتاب ملت عشق را بخوانیم ؟ پاسخ کاملا واضح است. اگر بخواهیم داستان بین مولانا و شمس تبریزی را که در این کتاب به زیبایی هر‌چه تمام‌تر نوشته شده است فاکتور بگیریم. شما برای درک مفهوم عشق و برای اینکه بدانید زندگی با عشق چقدر زیباست و البته می‌تواند هم خوب باشد و هم بد، اما بد بودن آن باز هم به عشق بر نمی‌گردد! عشق می‌آید، شما چه بخواهید چه نخواهید، قطعا تجربه‌اش خواهید کرد. این شرایط متفاوت انسان‌ها می‌باشد که به عشق معنا و مفهوم؛ خوب و یا بد بودن می‌دهد.

پس با این اوصاف و تفاسیر مطالعه کتاب ملت عشق یکی از ضروری های زندگی هر فرد است. به‌دور از برداشت نیک یا بد، شما باید بدانید که عشق چیست. چگونه ممکن است بیاید و با آمدنش چه تغییراتی در انسان بوجود می‌اورد.

خانم الیف شافاک 1 در پامیشا

معرفی الیف شافاک نویسنده کتاب ملت عشق

الیف شافاک نویسنده و فعال حقوق زنان ترکیه‌ای که در سال 1971 در استراسبورگ فرانسه به دنیا آمد. در ترکیه بزرگ شد و پس از اتمام تحصیلات خود در آنکارا، سال‌ها به تدریس در دانشگاه‌های مختلف جهان پرداخت و هم اکنون نیز در دانشگاه آکسفورد تدریس می‌کند. این نویسنده تا به حال 16 کتاب به زبان‌های ترکی و انگلیسی نوشته که ده‌تای آنها رمان های زیبا و بعضا ادبی و بسیار خواندنی هستند. کتاب‌های او به 49 زبان در دنیا ترجمه شده و موفق به دریافت جوایز زیادی شده‌اند. از مجموعه کتاب‌های زیبای الیف شافاک می‌توان به این آثار اشاره کرد.

  • دختری که اسمش را دوست نداشت
  • آیینه‌های شهر
  •  شرافت
  •  سه دختر حوا
  • شهری بر لبه آسمان
  • محرم
  • ناپاکزاده استانبول

الیف‌شافاک (یا به عبارتی الف شفق) کتاب‌های غیر‌داستانی زیبایی مانند «فکر نکن تنهایی» دارد. که از آثار بسیار زیبا و دوست‌داشتنی این نویسنده است.

او پرمخاطب‌ترین نویسنده‌ی زن ترکیه است و کتاب‌هایش جزو فهرست پرفروش‌های ایران نیز قرار دارد. نزدیکی جغرافیایی ازجمله دلایلی است که نثر این نویسنده توجه‌ی مخاطبان ایرانی را هم جلب کرده است.

زندگی‌نامه

وی در استراسبورگ فرانسه از والدینی ترک و بریتانیایی به دنیا آمد و پس از جدایی والدین به همراه مادرش به ترکیه بازگشت.او از دانشگاه فنی خاورمیانه در آنکارا لیسانس روابط بین‌الملل و فوق لیسانس مطالعات زنان و دکتری علوم سیاسی گرفت. او در هنگام تحصیل در دوره فوق‌لیسانس، اولین کتاب داستانش را در سال ۱۹۹۴ و در سال ۱۹۹۷ هم رمان دومش را منتشر کرد. پس از اتمام دوره دکترا به استانبول آمد و آینه‌های شهر را نوشت. شافاک در سال‌های ۲۰۰۴–۲۰۰۳ با درجهٔ استادیاری در دانشگاه میشیگان و بعد در بخش مطالعات خاور نزدیک دانشگاه آریزونا مشغول به کار شد. از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ نیز ستون‌نویس روزنامهٔ زمان بود.

«شافاک» در سال ۱۹۹۸ با رمان «پنهان» برنده جایزه «رومی»، که به بهترین اثر ادبیات عرفانی ترکیه تعلق می‌گیرد، شد. او نشان شوالیه را که از مدال‌های فرهنگی کشور فرانسه است دریافت کرده و بارها به فهرست نهایی و اولیه جوایز جهانی از جمله جایزه ادبیات داستانی زنان «اورنج» (بیلیز)، جایزه دستاوردهای زنان آسیایی، جایزه مهم «ایمپک دوبلین»، ادبیات داستانی مستقل بریتانیا، جایزه بین‌المللی روزنامه‌نگاری و … راه پیدا کرده‌است.[۲]

او ۱۰ رمان به انگلیسی و فرانسوی و ترکی منتشر کرده‌است که برخی از آنها به فارسی ترجمه شده‌است؛ از جمله: آینه‌های شهر، قصر پشه، ملت عشق، شرافت، مرید معمار و حرام‌زاده استانبول.

خانم الیف شافاک 2 در پامیشا

الیف شافاک؛ از استراسبورگ تا آمریکا

شافاک در استراسبورگ فرانسه به دنیا آمده است. در کودکی پدر و مادرش از یکدیگر جدا شدند. او به همراه مادرش به ترکیه بازگشت و زیست در دو دنیای متفاوت را آغاز کرد. از طرفی زندگی نزد مادرش، که زنی تحصیل‌کرده، مدرن و با تفکر غربی است. از طرف دیگر زندگی نزد مادربزرگش، زنی با تحصیلات کمتر، خرافاتی و اهل جادو. او از همان زمان با این اختلافات آشنا بود. در دانشگاه در رشته مطالعات زنان درس خوانده است. همچنین دکترای علوم سیاسی دارد. در دهه چهارم زندگیش به آمریکا مهاجرت کرد و در دانشگاه‌های این کشور شروع به تدریس کرد. او خود را یک مهاجر نمی‌داند. بلکه مسافری دائمی می‌داند که از کودکی سفرش را آغاز کرده است.

شافاک فعال حقوق زنان و منتقد وضعیت سیاسی و اجتماعی ترکیه و خاورمیانه است.

خانم الیف شافاک صدای کسانی است که صدایشان شنیده نمی‌شود. درباره بی‌گناهان، اقلیت‌ها، آواره‌ها و تبعید می‌نویسد. او در جدیدترین صحبت‌های خود گفته است: «تمامی نویسندگان باید علیه سرکوب‌های ترکیه اعتراض کنند. ترکیه در صدر دستگیری روزنامه‌نگاران است. هزاران نفر صرفا به خاطر امضا کردن درخواست صلح شغل خود را از دست داده‌اند.

در ترکیه تعداد خشونت‌های خانگی ۱۴۰۰درصد افزایش یافته است. ترکیه در میان ۱۴۹ کشور جهان در شاخص شکاف جنسیتی بنا به گزارش انجمن اقتصاد جهانی رتبه ۱۳۰ام را دارد. فقط حدود ۱۵درصد موارد سو استفاده جنسی کودکان در این کشور گزارش می‌شود. شمار کودک‌همسری در این کشور فاجعه است. ما باید به جای اینکه وانمود کنیم مشکلی وجود ندارد، باید درباره آن صحبت کنیم.»۱ اظهاراتی از این دست از شافاک کم نیست.

او در سال ۲۰۰۶ نیز به خاطر نوشتن رمان «حرام‌‌زاده استانبول» به دادگاه فراخوانده شد. داستان کتاب شافاک درباره رابطه خانواده‌ای ترک تبار با خانواده‌ای ارمنی-آمریکایی است. در این کتاب او به ماجرای نسل‌کشی ارامنه اشاره کرده است.

نقد کتاب ملت عشق

یکی از نکاتی که خیلی از افراد مشهور درباره کتاب ملت عشق به آن اشاره و مورد ستایش قرار داده‌اند، مربوط به این است که؛ الیف شافاک با وارد کردن اللا روبینشتاین به داستان مولانا و شمس تبریزی جان تازه‌ای به این داستان قدیمی بخشید. که باعث شد دوباره سر زبان‌ها بیفتد. تطبیق دادن یک داستان در سال 2008 میلادی با یک داستان در قرن هفتم‌ نیازمند مهارت و هوش بالایی می‌باشد که برای این موضوع باید از الیف شافاک تقدیر ویژه‌ای به عمل آورد.

آیا داستان کتاب ملت عشق واقعی است؟ در پامیشا

آیا داستان کتاب ملت عشق واقعی است؟

ابتدا باید خدمت شما عزیزان عرض کنیم که پرسیدن این سوال که آیا داستان کتاب ملت عشق واقعی است کاملا اشتباه است. زیرا که این کتاب از دو داستان مختلف به‌هم گره خورده تشکیل شده است.

داستان اول داستان اللا که در معرفی کتاب ملت عشق برای شما توضیح دادم و داستان دوم داستان مولانا و شمس تبریزی که داستانی واقعی است. اما در دنیای ادبیات و نویسندگی خلاقیت نویسنده در نوشتن برای زیبا کردن متن و خوش‌خوانی آن ممکن است باعث شود بخشی از داستان عوض شده و به دور از واقعیت اصلی داستان برود اما در کل داستان شمس و مولانا داستانی واقعی است که پیش‌آمده و در کتب تاریخی مختلف از آن یاد شده‌است.

تفاوت کتاب چهل قانون عشق با ملت عشق

کتاب چهل قانون ملت عشق نام دیگر کتاب ملت عشق است. شاید برایتان سوال باشد که چرا چهل قانون ملت عشق؟

جواب اینگونه است: همانطور که در بخش خلاصه کتاب در ابتدای این صفحه مطرح شد، در این کتاب از چهل قانون ملت عشق که خود مولانا آن‌را تجربه کرده است یاد می‌شود و توضیح داده می‌شود، به این دلیل است که نام دیگر این کتاب چهل قانون عشق است.

پادکست کتاب صوتی ملت عشق اثر الیف شافاک در پامیشا

پادکست کتاب صوتی ملت عشق اثر الیف شافاک

1- قسمت اوّل

2- قسمت دوّم

3-قسمت سوّم

4- قسمت چهارم

5- قسمت پنجم

6- قسمت ششم

7- قسمت هفتم

8- قسمت هشتم

9- قسمت نهم

10- قسمت دهم

11- قسمت یازدهم

12- قسمت دوازدهم

13- قسمت سیزدهم

14-قسمت چهاردهم

معرفی و خلاصه کتاب ملت عشق (کامل)

خلاصه کتاب ملت عشق ( چهل قانون عشق ) یکی از جذاب‌ترین خلاصه کتاب‌هایی است که در زندگی خود ‌می‌خوانید، پس با ما همراه شوید تا بدون مقدمه‌چینی به سراغ خلاصه چهل قانون عشق برویم.

کتاب ملت عشق، رمانی متشکل از 40 قانون عشق در قالب داستان در دو قرن مختلف اما در یک قاب است.

اللا روبینشتاین همسر دندانپزشکی معروف و موفق است. داستان زندگی او به صورت عجیبی آرام و بدور از اتفاقات خاص می‌باشد. او در زندگی تنها چیز مهم برایش روزمررگی تلقی می‌شود.

شاید از نظر شما این سبک از زندگی خیلی یکنواخت و خیلی حوصله‌سربر بنظر برسد.

اما برای اللا روبینشتاین این زندگی بسیار خوشایند بود. او در 20 سال زندگی با همسرش دیوید می‌دانست که رابطه‌ی عشقی و عاطفی عمیقی بین آنها وجود ندارد.

اللا صرفا با این ازدواج فقط نیازهای روزمرره خود را به راحتی بدست می‌اورد. او در زندگی تنها چیزی که برایش اهمیت داشت فرزندانش بودند و سگی که الان 12 ساله است و از توله بودنش کنار اللا بزرگ شده است.

اما سرانجام در 40 سالگی روزی فرا می‌رسد که اللا نامه‌ی طلاقش را پر می‌کند. اما چه چیزی باعث می‌شود که اللا روبینشتاین آن زندگی آرام و آن قصر مجلل و آن زندگی پر‌ زرق‌و‌برق را رها کند و نامه‎‌ی طلاقش را پر کند و تحویل همسرش دیوید بدهد. و همینطور چشم بر روی فرزندانش که اولویت زندگی او بودند ببندد و حتی آن سگی که 12 سال اورا بزرگ کرده بود و در روزهایی موجودی که تنها شوق و اشتیاق اللا بود را به دست خاطره بسپارد.

پاسخ شاید برای افرادی که منطق را به جای احساس قرار می‌دهند مسخره، مضحک و خنده دار باشد. اما پاسخ کاملا گیرا و مشخص است.

پاسخ فقط و فقط عشق است.

عشقی که حتی آن دو شخص در یک شهر هم نبودند، بگذارید بهتر بگویم آنها حتی در یک قاره هم نبودند! اما پیوندی عمیق میان آنها به‌وجود آمده بود. زندگی آن‌ها آنقدر از هم متفاوت بود که هیچکس فکرش را نمی‌کرد که حتی بتوانند همدیگر را تحمل کنند. اما اکنون عاشق یکدیگر بودند. مهم نبود که آسمان یکی در این سر دنیا روشن باشد و آسمان دیگری در آن سر دنیا خاموش، آنها عاشق شده بودند. این اتفاق آنقدر سریع افتاده بود که اللا نتواند هیچ راه‌حلی برای آن پیدا کند. هر چند که باید گفته شود که تا کنون هیچکس نتوانسته است در مقابل عشق ایستادگی و راهی برای دور زدن آن پیدا کند.

دریافت پادکست کتاب معجزه شکرگزاری ؛ اولین کتاب از ده کتاب برتر دنیا

کتاب معجزه شکرگزاری ؛ اولین کتاب از ده کتاب برتر دنیا

اما این شخص کیست و چگونه وارد زندگی اللا می‌شود ؟

روزی در خانه بر روی میز شام دختر خانواده به اسم ژانت موضوعی را مطرح می‌کند، و آن این است که می‌خواهد با نامزدش ازدواج کند. این حرف او باعث تنش بین اعضای خانواده می‌شود و در رأس آن اللا می‌گوید که او هنوز خیلی جوان است.

ژانت اینگونه به مادرش پاسخ می‌دهد که هر چند که او جوان باشد اما ما عاشق یکدیگر هستیم. اللا با تندی می‌گوید که چیزهای مهمتری نسبت به عشق در زندگی انسان وجود دارند که تو آنهارا نمی‌دانی. ژانت پاسخ دیگری می‌دهد و به مادرش می‌گوید تو عشق را نمی‌دانی چون شاید هیچ‌وقت تجربه‌اش نکردی.

در پایان آن شب اللا شروع به خواندن کتابی می‌کند.

کتاب کفر شیرین نام دارد. داستان کتاب اینگونه شروع می‌شود که شخصی به نام شمس تبریزی پس از اینکه در خواب خود را در مرگ می‌بیند می‌کوشد که علم و دانش خود را باید در اختیار شاگردی ارزنده قرار دهد که آن شاگرد کسی جز مولانا نیست.

اینگونه است که داستان اللا و شمس تبریزی و مولانا به یکدیگر گره می‌خورند. اللا در حالی که داستان این کتاب را می‌خواند متوجه این موضوع می‌شود که عشق حقیقی وجود دارد که او تا کنون که به 40 سالگی رسیده است، آنرا تجربه نکرده است. که پامیشا در این مقاله معرفی کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک + پادکست صوتی اشاره کرده است.

کتاب ملت عشق نسخه اصلی در پامیشا

اللا از خدای خودش می‌خواهد که یا عشق را در زندگی او وارد بکند و یا جانش را بگیرد.

خواندن این کتاب باعث می‌شود اللا با نویسنده آن که فرسنگ‌ها از او دور است ارتباط برقرار کند و خانه و فرزندانش را ول کند و به سفری برود و نویسنده کتاب را ملاقات کند.

این ملاقات‌های پی‌در‌پی سبب وجود احساس بین او و نویسنده می‌شود. به همین سادگی در پیچیدگی محض و فقط با یک جمله 20 سال زندگی یکنواخت اللا با داستان عشق بین شمس تبریزی و مولانا از این‌رو به آن‌رو تبدیل می‌شود.

داستانی که انتقادهای زیادی به آن شد، ادعایی که به آنها همجنسگرا می‌گفتند. به گفته‌ی تاریخ نویسان هیچ شخصی به اندازه شمس تبریزی در زندگی مولانا مهم نبوده است. هر چند که پشت این‌دو حرف‌های زیادی زده شده است. اما همه‌ی این حرف ها در یک کلمه خلاصه می‌شوند.

آن کلمه چیزی جز عشق نیست. درپامیشا

آن کلمه چیزی جز عشق نیست.

همچنین در این کتاب از چهل قانونی که مولانا در زندگی خود تجربه کرده و به عنوان چهل قانون ملت عشق نیز شناخته می‌‌شود نیز یاد شده‌ است و راجب هر کدام توضیحاتی کامل و جامع نیز داده شده است. که پامیشا در معرفی کتاب ملت عشق اثر الیف شافاک + پادکست صوتی ارایه کرده است.

استایل الگانت چیست؟

استایل گنگ چیست؟

استایل رترو چیست؟

استایل تینیجری چیست؟

روانشناسی لباس کودک

پوکی استخوان؛ علائم ، عوارض و درمان