تخفیفات ناب پامیشه به داغی تابستون تا 50% تخفیف

مشاهده

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟

اکستنشن مژه یکی از راهکار‌هایی است. که امروزه مورد استقبال برخی از خانم‌ها قرار گرفته تا مشکل کم پشت بودن مژه‌های خود را حل کنند. و مژه‌هایی بلند و حالت‌دار داشته باشند. این اکستنشن‌ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته می‌شوند. برای اینکه بدانید. اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ همراه پامیشا باشید.

برای تقویت مژه و پرپشت شدن آن ها روش های گوناگونی مانند درمان های خانگی وجود دارد. که این روش ها زمان بر است. و گاهی منجر به نتیجه دلخواه نخواهد شد. در مقابل می توان از روشی نوین به نام اکستنشن مژه استفاده کرد. و به سرعت به نتیجه مطلوب خود رسید و با استفاده از این مژه های نیمه دائم مژه ها را پرتر و بلند تر نشان داد.

اما برخی از افراد اکستنشن را با کاشت مژه اشتباه می گیرند در صورتی که این دو با هم متفاوت هستند.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه تاراهای ساخته شده از ترکیبات مصنوعی از جنس مو است. که با اضافه شدن به لایه‌های مژه طبیعی فرم و مدل چشم‌ه تغییر می‌دهد. این تارموهای مصنوعی باید رنگی نزدیک به رنگ مژه‌های هر فرد داشته باشد. طبیعی‌تر جلوه کنند. پس اکستنشن‌‌های مژه، الیاف‌های بسیار ظریفی هستند. که با استفاده از چسب‌های مخصوص و نیمه دائمی، توسط تکنسین متخصص روی مژه‌های اصلی شما چسبانده می‌شوند. این الیاف در انواع و اقسام متفاوتی تولید می‌شوند. و از نظر جنس، قیمت، اندازه تنوع گسترده‌ای دارند.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

مژه‌های مصنوعی که استفاده می‌شود. با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص می‌باشد. اما هنگامی که شما اکستنشن برای مژه انجام می‌دهید. به سادگی مشخص نمی‌شود. و با مژگان خودتان تفاوت زیادی ندارد. علاوه بر این نتیجه‌ای که شما با اکستنشن مشاهده می‌کنید. به مراتب خیلی بالاتر و بهتر از مژه مصنوعی می‌باشد. و همین طور مدت دوام اکستنشن پایدارتر است. و مدت طولانی تری بر مژه‌های شما بدون تغییر باقی می‌ماند.

درست است که اکستنشن و کاشت مژه هر دو به هدف افزایش ضخامت و حجم مژه‌ها انجام می‌شوند. اما این دو روش با هم تفاوت‌هایی نیز دارند. که به آن‌ها می‌پردازیم. در واقع می‌توان گفت اکستنشن مژه‌ها نوعی تقویت حجم مژه‌های طبیعی است. اما در فرایند کاشت مژه ما شاهد تولد جدیدی در مژه‌های خود هستیم. از جمله مزایای اکستنشن مژه نسبت به کاشت آن امکان حذف کردن مژه‌ها در صورت پشیمانی است. که در کاشت مژه امکان آن وجود ندارد.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

انواع اکستنشن مژه

با توجه به پوشش و حالت مژه‌ها، مدل های مختلفی برای اکستنشن مژه وجود دارد. انواع اکستنشن مژه را به شرح زیر است:

والیوم

در روش والیوم بین هر دو مژه‌ی طبیعی دو الی سه مژه‌ی مصنوعی قرار می‌گیرد. که در بین انواع روش‌های اکستنشن از حجم بیشتری برخوردار است. ضخامت مژه در این روش 0.5 است. که در افزایش حجم آن تاثیر زیادی دارد.

مگاوالیوم

مگاوالیوم نوعی اکستنشن مژه است. که برای پرپشت کردن مژه‌ها با مژه مصنوعی‌ای به ضخامت 0.3 و 0.5 استفاده می‌شود. حجم‌دهی این نو اکستنشن مژه بسیار مناسب برای مژه‌های کم پشت است.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

اسپایکی

اکستنشن اسپایکی روشی متفاوت‌تری نسبت به سایر روش‌هاست. که در آن تارهای مژه مصنوعی به تک تک تارهای طبعی وصل می‌شوند. مژه‌ها را پر رنگ‌تر جلوه می‌دهند.

گربه‌ای

اضافه کردن تارهای مژه در این روش به صورت یکسان انجام نمی‌شود. در بخش کناری چشم،تعداد و تجمع مژه‌ها افزایش میابد. و چشم به حالت کشیده‌تریجلوه می‌کند. که به حالت گربه‌ای معروف است.

سنجابی

انتخاب این روش برای افرادی که چشم‌ها افتاده یا به اصطلاح بی حال دارند بسیار مناسب است.اندازه‌ی مژه‌ها در بخش میانی بلندتر است اما حجم و تعداد تارهای مژه در تمامی نقاط یکسان قرار داده شده.

کلاسیک

در اکستنشن کلاسیک بین هر تار دو تار مژه‌ی طبیعی یکه تار مژه مصنوعی به ضخامت 0.4 قرار می‌گیرد. که حجم مژه را به صورت طبیعی بالاتر می‌برد.

هیبریدی

اکستنشن مژه به روش هیبریدی از نظم و قانون خاصی پیروی نمی‌کنند. و به طور کلی می‌توان آن را نوعی اکستنشن نامرتب داست. که امروزه طرفداران زیادی دارد.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

آیا اکستنشن مژه به مژه‌های طبیعی آسیب می‌رساند؟

شاید این را به مراتب شنیده باشید که مژه مصنوعی به مژه‌های طبیعی آسیب می‌رساند، اما این تنها در صورتی صحت دارد که نکات ضروری برای چسباندن آن رعایت نشود.

در واقع، اگر این کار به درستی صورت گیرد، هیچ آسیبی برای مژه هایتان نخواهد داشت. به تنها چیزی که باید بدان توجه کنید آلرژی است که ممکن است به چسب آن داشته باشید؛ بنابراین اگر هنگام چسباندن مژه احساس سوزش یا درد کردید، حتما آرایشگرتان را در جریان بگذارید.

یادتان باشد که این کار هیچ دردی ندارد، بنابراین اگر در هر کدام از مراحل آن احساس درد یا سوزش کردید، حتما اشتباهی در کار است. قبل از شروع کار هم از چسبی که قرار است برای شما مورد استفاده قرار گیرد، اطمینان حاصل کنید. این چسب نباید حاوی فرمالدئید باشد.

مراحل انجام اکستنشن مژه

بدون شک مدت زمان انجام مراحل انجام اکستنشن مژه مدت زمانی طولانیست.در ابتدا باید وسایل و ابزار مخصوص را فراهم کرده و در جای درست از آن‌ها استفاده کنید. استفاده از پد ژل برای ترسیم حالت و فرم مژه با یک خودکار معمولی از اولین اقدامات اکستنشن مژه است. پس از تکمیل طرح نهایی،فرایند چسباندن مژه‌ها به نقاط مشخص شده ادامه فرایند اکستنشن مژه را تشکیل می‌دهد.

دوام اکستنشن مژه چقدر است؟

طول عمر متوسط اکستنشن مژه تحت تاثیر عوامل محتلفی است. از جمله جنس مژه‌های مصنوعی و همچنین مژه‌های طبعی شماست. از طرفی مواد مور نیاز در اکستنشن مژه مانند چسب و دیگر مواد لازم باید دارای کیفیت بالا باشند. تا عمر اکستنشن را افزایش دهند. درصورت انجام برخی اقدامات یا پرهیز از بعضی عادت‌ها،شما می‌توانید. طول عمر مژه‌های خود را بالارت برده و مدت زمان بیشتری از آن‌ها استفاده کنید.

مراقبت‌های بعد از اکستنشن مژه

  • تا دو روز حمام نروید.
  • هنگام شستشوی صورت گونه‌ها و پیشانی، پشت چشم، بینی را با دستمال مرطوب یا پد‌های تمیز کننده آرایش بشوید.
  • ز ریمل استفاده نکنید.
    از فر مژه استفاده نکنید.
  • در هنگام شستشوی مو ها‌ی سر، سر رابه عقب بشویید تا شامپو و آب روی مژ‌ها ریخته نشود.
  • اگر مژه‌ها خیس شدند بعدازاستحمام کردن با گوش پاک کن آرام آب و خیسی مژ‌ها را بگیرید.
  • روزی یک بار با برس مژهارا به آرامی مرتب کنید.
  • با اکستنشن بازی نکنید ممکن است مژه اصلی نیز از ریشه جدا شود.
  • هنگام خواب به روی شکم نخوابید.
  • از روغن‌های تقویتی مژه بعداز اکستنشن استفاده نکنید.

دانستنی‌هایی در مورد اکستنشن مژه

عمر مفید و ماندگاری اکستنشن مژه حدود یک ماه است. و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم می‌افتد. برخی ریزش مژه طبعی را از عوارض اکستنشن مژه می‌دانند.
تعداد مژه‌ای که برای هر فرد انتخاب می‌شود، بستگی به تعداد مژه‌های خود فرد دارد. به دلیل اینکه مژه‌های مصنوعی روی مژه‌های طبیعی کار می‌شوند اگر فردی تعداد مژه‌های طبیعی خودش کم باشد تعداد کمی مژه می‌تواند بکارد.
بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار به‌خصوص اگر مژه‌های طبیعی ضعیفی دارید، می‌تواند باعث ریزش مژه شود.
اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن است بعد از اکستنشن دچار حساسیت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بکارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسیت شد آن‌ها را ریموو کند و دیگر اکستنشن مژه انجام ندهد.

نکته مراقبتی:

بعد از اکستنشن باید خیلی مراقب مژه‌ها باشید. بهتر است چشم‌های خود را نمالید. و با قدرت آن‌ها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشوید. وقتی حمام می‌کنید. باید مراقب باشید فشار آب به صورت مستقیم به چشم‌هایتان نخورد.
اگر مژه‌های شما به اندازه کافی بلند و پرپشت است. بی‌دلیل به دنبال اکستنشن مژه نروید. و به استفاده از مژه‌های مصنوعی در مهمانی‌ها اکتفا کنید. اکستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد می‌شود. که طول مژه آن‌ها کمتر از ۳ میلی‌متر است.

اما موضوع بسیار مهمی که سلبریتی‌ها هرگز درباره آن صحبت نمی‌کنند. اهمیت مراقبت از اکستنشن‌ها است! اگرچه اکستنشن‌ها به خاطر جلوه زیبایی که به چشم و مژه‌ها می‌بخشند. مورد استقبال بسیاری قرار گرفته‌اند. اما باید توجه داشت. که مهم‌ترین بخش کاشت مژه، مراقبت صحیح از آن است. اگر به خوبی از اکستنشن‌ها مراقبت نشود. نه تنها بعد از مدت کوتاهی زیبایی خود را از دست می‌دهند. بلکه ممکن است. خطراتی برای سلامت چشم و مژه‌های طبیعی شما نیز به دنبال داشته باشند.

راهنمای انتخاب اکستنشن‌های مژه

اگر قصد اکستنشن کردن مژه‌های خود را دارید. خوب است بدانید. انتخاب اکستنشن مناسب یکی از مهم‌ترین نکاتی است. که باید به آن توجه داشت. همانطور که پیش‌تر هم اشاره شد. اکستنشن مژه از نظر جنس، طول، حجم و میزان فر انواع متفاوتی دارد. و توجه به هرکدام از این ویژگی‌ها برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن ضروری است. بنابراین هنگام انتخاب اکستنشن این نکته را در نظر داشته باشید. که اکستنشن نامناسب می‌تواند. سلامت مژه و چشمان شما را به خطر بیندازد.

بررسی انواع جنس اکستنشن

طبیعی

این اکستنشن معمولا از جنس موی راسو است. و شباهت بسیاری به مژه‌های طبیعی شما دارد. بنابراین اگر می‌خواهید. اکستنشن طبیعی داشته باشید. بهترین گزینه برای شما استفاده از اکستنشن‌های طبیعی است.

نیمه مصنوعی

اکستنشن‌های نیمه مصنوعی عموما از جنس ابریشم هستند. و ظرافت خاصی دارند. این جنس اکستنشن می‌تواند. انتخاب خوبی برای کاشت‌های نیمه پر و روسی باشند.

مصنوعی

اکستنشن‌های مصنوعی بیشتر از جنس پلی استر هستند. و ضخامت بیشتری نسبت به انواع دیگر اکستنشن دارند. استفاده از این جنس اکستنشن، بیشتر برای مدل‌های کلاسیک کاشت کاربرد دارد. اکستنشن مصنوعی به خاطر ضخامت بالا و قطر زیاد خود، باعث می‌شود. مژه‌ها بسیار پر و مشکی به نظر برسند.

اندازه اکستنشن

اکستنشن‌ها از نظر طول و اندازه نیز تنوع بسیار بالایی دارند. و در بازه 5 میلیمتر تا 18 میلیمتر موجود هستند. اما دقت داشته باشید. که اندازه اکستنشن باید با اندازه چشم و مژه شما هماهنگی داشته باشد. در غیر این صورت اکستنشن‌ها می‌توانند. به مژه‌های طبیعی شما آسیب بزنند. و زیبایی چهره‌تان را تحت تاثیر قرار دهند.

حجم اکستنشن

اکستنشن‌ها از نظر حجم، به صورت تکی و دسته‌ای موجود هستند. اکستنشن‌های تکی برای کاشت‌های ظریف و طبیعی کاربرد دارند. و می‌توانند ظاهری جذاب را به چشمانتان هدیه دهند.

اکستنشن‌های دسته‌ای یا حجم دهنده از سال 2010 محبوبیت خود را به دست آوردند. اکستنشن‌های دسته‌ای بیشتر برای کاشت‌های هیبریدی و سه بعدی استفاده می‌شوند. و می‌توانند حجم مژه‌های طبیعی را تا چندین برابر افزایش دهند.

رنگ اکستنشن

اکستنشن‌ها معمولا به رنگ مشکی هستند. اما امروزه اکستنشن‌ها با تنوع رنگی بسیار بالایی تولید می‌شوند. و از آنها به عنوان آمبره اکستنشن استفاده می‌شود. استفاده از اکستنشن‌های رنگی در قسمت انتهایی مژه‌ها یکی از پرطرفدارترین موارد استفاده از اکستنشن‌های رنگی است.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

تفاوت اکستنشن و کاشت مژه چیست؟

اکستنشن و کاشت مژه، دو تکنیک بسیار پرطرفدار و رایج هستند. که برای پرپشت کردن مژه‌ها به کار می‌روند. توجه داشته باشید. که انتخاب هر‌کدام از راهکارهای گفته شده برای افزایش حجم و بلندی مژه‌ها، به خواست و شرایط شخصی شما بستگی دارد. اما تفاوت این دو تکنیک چیست؟ و هرکدام چه مزایا و معایبی دارند؟

اکستنشن مژه

همان‌طور که پیشتر اشاره شد، فرایند اکستنشن توسط تکنسین یا آرایشگر ماهر و آموزش دیده اجرا می‌شود. در این روش، الیاف طبیعی یا مصنوعی را به کمک چسب‌های مخصوص به ناحیه مژه می‌چسبانند. اکستنشن مژه، روشی موقت و نیمه دائم است که به ترمیم و تمدید کاشت احتیاج دارد.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

کاشت مژه

روشی تهاجمی است که توسط پزشک متخصص انجام می‌شود و به بیحسی موضعی یا بیهوشی نیاز دارد. در این روش، پزشک از فولیکول‌های طبیعی مو برای کاشت مژه کمک می‌گیرد. به همین خاطر مژه‌های کاشته شده با این تکنیک، قدرت رشد دارند و دچار ریزش نمی‌شوند. کاشت مژه، تکنیکی دائمی است که احتیاجی به ترمیم هفتگی و هزینه بیشتر ندارد.

اگر به دنبال اکستنشن‌های باکیفیت و مناسبی برای کاشت مژه هستید، محصول برند آرت دکو برای شماست! این اکستنشن به صورت دسته‌ای تولید شده و جلوه‌ای کاملا طبیعی دارد، بنابراین گزینه مناسبی برای کاشت‌های کلاسیک و پرپشت محسوب می‌شود.

نکات مهمی که برای انتخاب اکستنشن باید به آنها توجه کنید

هنگام انتخاب اکستنشن مژه قانون و قاعده کلی این است. که طول اکستنشن‌ها باید 3 تا 5 میلی متر بلندتر از مژه‌های طبیعی شما باشند. اکستنشن‌های نامناسب می‌توانند. باعث ایجاد سنگینی زیادی روی پلک و مژه‌های طبیعی شما شوند. بنابراین از رشد مژه‌های طبیعی جلوگیری می‌کنند و سلامت آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
جنس اکستنشن‌هایی که انتخاب می‌کنید. تاثیر بسیاری بر سلامت چشمان شما دارد. چنانچه اکستنشن از مواد بی‌کیفیتی تولید شده باشد. می‌تواند سلامت چشمانتان را تهدید کند. و باعث درگیر شدن با عوارضی همچون بلفاریت، التهاب و عفونت چشمی شود. بنابراین توصیه می‌شود. قبل از انجام کاشت مژه، از کیفیت و اصالت اکستنشن انتخابی خود اطمینان حاصل نمایید.
ضخامت اکستنشن باید تا حد امکان با ضخامت مژه‌های طبیعی شما هماهنگی داشته باشد. به همین دلیل، اگر مژه‌های نازک و ظریفی دارید. توصیه می‌شود. از اکستنشن‌های طبیعی یا ابریشمی استفاده کنید. که ضخامت کمتری دارند. همچنین اگر مژه‌های ضخیم و فری دارید. اکستنشن‌های مصنوعی و نیمه مصنوعی می‌توانند. انتخاب مناسبی برای شما باشند.

مراقبت از اکستنشن‌ مژه

مراقبت از اکستنشن‌ها برای حفظ زیبایی و سلامت چشم و مژه‌ها امری ضروری است. بنابراین از همان روز اول که اکستنشن مژه‌ انجام می‌دهید، توصیه می‌شود روتین مراقبتی مناسبی را برای شستشو و مراقبت از آنها در نظر بگیرید.

مراقبت‌های ابتدایی اکستنشن را جدی بگیرید

مراقبت‌های اولیه باعث خشک شدن کامل چسب و فیکس شدن الیاف اکستنشن روی مژه‌های طبیعی می‌شوند. بنابراین رعایت این نکات در دو روز اول بعد از کاشت مژه، تاثیر بسیاری در طول عمر و ماندگاری اکستنشن مژه دارد.

حداقل 12 تا 48 ساعت بعد از انجام اکستنشن، از شستن چشم‌ها، دوش گرفتن، شنا کردن یا رفتن به سونا خودداری کنید.
تا 48 ساعت اول بعد از اکستنشن مژه، از بخور دادن صورت یا برنزه کردن پوست با استفاده از تخت برنزه بپرهیزید.
سعی کنید روی اکستنشن‌ها نخوابید.برای این کار می‌توانید از بالش‌های مخصوص استفاده کنید.

مراقبت‌های ثانویه اکستنشن

بعد از گذشت 24 تا 48 ساعت از زمان کاشت، می‌توانید. از فیکس شدن کامل اکستنشن‌های خود مطمئن باشید. اما نکته بسیار مهمی که از این به بعد باید در نظر داشته باشید. تمیز نگه داشتن آنهاست. اکستنشن‌ها می‌توانند. سریعا به مکانی برای تجمع چربی، سبوم، باقی مانده محصولات آرایشی تبدیل شوند. و خطرات جدی برای سلامت چشم و مژه‌ها به حساب بیایند.

بهترین راهکار برای جلوگیری از این اتفاق، تمیز نگه داشتن اکستنشن‌ها با در نظر گرفتن روتین مراقبتی مخصوص و روزانه آنهاست:

تمیز کردن اکستنشن‌ها

شستشوی روزانه یکی از ضروری‌ترین مراحل مراقبت از اکستنشن‌هاست. برای این کار می‌توانید. از شوینده‌های مخصوص اکستنشن یا شامپو بچه استفاده کنید. هنگام شستشو، سعی کنید. بدون ایجاد فشار و با ملایمت، تمام قسمت‌های اکستنشن را با شوینده بشویید.

بهترین زمان ممکن برای شستن اکستنشن‌ها، شب و قبل از خواب است. در این حالت اکستنشن در طول شب از چربی پوست، عرق و باقی مانده‌های مواد آرایشی پاکسازی می‌شود. با رعایت نکات ساده، می‌توانید. به راحتی از تجمع آلودگی‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها در میان اکستنشن‌ جلوگیری کرد.

توجه داشته باشید که اکستنشن‌های مژه هر روز باید با استفاده از شوینده شسته و تمیز شوند. به علاوه اگر در طول روز آرایش چشم دارید یا پوست اطراف چشم‌تان زود چرب می‌شود، بهتر است دو بار در روز اکستنشن‌های خود را تمیز کنید.

از محلول آنتی باکتریال استفاده کنید

استفاده از محلول‌های آنتی باکتریال مخصوص چشم برای شستشوی اکستنشن مژه، می‌تواند. به راحتی از بروز عفونت و تجمع باکتری‌ها در خط مژه جلوگیری نماید. بهترین زمان استفاده از محلول آنتی باکتریال چشم، بعد از شستشوی روزانه اکستنشن‌ها است.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

از شانه مخصوص اکستنشن استفاده کنید

برای مرتب کردن اکستنشن‌ها، به هیچ عنوان از دست خود استفاده نکنید. این کار باعث انتقال آلودگی و یا کشیده شدن اکستنشن‌ها و ریزش آنها می‌شود. برای مرتب کردن روزانه مژه‌های اکستنشن شده، توصیه می‌شود از شانه‌های مخصوص اکستنشن استفاده کنید.
همچنین بعد از هربار استفاده از شانه اکستنشن، آن را با مایع ضدعفونی کننده به خوبی تمیز کنید.

به علاوه گردش خون را در فولیکول‌های مژه افزایش می‌دهد. و رشد مژه‌های طبیعی را نیز تحریک می‌نماید. این شانه مژه، خاصیت ضد چسبندگی و ضد ریزش دارد. و از به هم چسبیدن مژه‌ها و ریزش آنها جلوگیری می‌کند. شانه مژه ابزار مناسبی برای حالت دادن مژه‌‌ها و اکستنشن‌های شما است. و با هر بار استفاده در طول روز یا بعد از آرایش، زیبایی فریبنده و فوق‌العاده‌ای را به مژه‌ها و چشمانتان می‌بخشد.

از لوازم آرایشی چرب و روغنی استفاده نکنید

از محصولات آرایشی بهداشتی حاوی روغن و پاک کننده در اطراف چشم خود استفاده نکنید. پدهای پاک کننده، دستمال مرطوب آرایشی، پاک کننده‌های همچون میسلار واتر، شیر پاکن، تونر و … همگی از جمله محصولاتی هستند که بعد از اکستنشن، باید از استفاده آنها در اطراف چشم خودداری کنید.

این محصولات چسب اکستنشن را تحت تاثیر قرار می‌دهند و به تدریج از قدرت چسبندگی آن می‌کاهند؛ طول عمر اکستنشن‌ها را کاهش می‌دهند و باعث ریزش زودتر از موعد آنها می‌شوند.

ریمل‌های ضد آب را کنار بگذارید

تا حد امکان از ریمل‌های ضد آب استفاده نکنید. این ریمل‌ها قدرت چسبندگی بالایی دارند و به راحتی از روی مژه‌ها و اکستنشن‌ها پاک نمی‌شوند. هنگام تمیز کردن چنین محصولاتی، فشار زیادی به اکستنشن‌ها وارد می‌شود که می‌تواند باعث جدا شدن اکستنشن یا ضعیف شدن چسب آنها شود.

از فر مژه استفاده نکنید

استفاده از فر مژه، اکستنشن‌ها را تحت فشار زیادی قرار می‌دهد و باعث کشیده شدن اکستنشن‌ها و ریزش آنها می‌شود.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

ریممور مناسبی همراه داشته باشید

اگرچه به طور معمول توصیه می‌شود برای ریموو کردن اکستنشن به تکنسین متخصص کاشت مژه مراجعه کنید، اما برخی اوقات ممکن است موقعیت ضروری و غیر قابل پیش بینی مثل التهاب، واکنش آلرژیک رخ دهد. بنابراین همراه داشتن ریمور اکستنشن را برای موقعیت‌های اورژانسی فراموش نکنید.

برای استفاده از ریموور اکستنشن، از پدهای مخصوص زیر چشم استفاده کنید. همچنین دقت داشته باشید که ریموور به هیچ عنوان با چشمانتان تماس نداشته باشد.
به سرعت چسب اکستنشن را در خود حل می‌کند و باعث جدا شدن اکستنشن‌ها از مژه‌های طبیعی شما می‌شود. این پاک کننده فاقد عطر است و از ایجاد هرگونه واکنش آلرژیک، التهاب یا حساسیت چشمی جلوگیری می‌کند.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

مراقب کنه‌های اکستنشن باشید!

شنیدن اسم کنه اکستنشن ممکن است کمی ترسناک و غیر قابل باور به نظر برسد، اما متاسفانه بیش از نیمی از افرادی که اکستنشن مژه انجام می‌دهند با این عارضه درگیرند. کنه‌ها اطراف خط مژه و فولیکول‌های مژه لانه گزینی می‌کنند و به مرور تکثیر می‌شوند و سلامت چشمان شما را به خطر می‌اندازند.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

کنه اکستنشن

اگر متوجه وجود کنه در میان اکستنشن‌های خود شدید، در اولین فرصت به تکنسین کاشت مژه مراجعه نمایید و اکستنشن‌های خود را ریمو کنید.در مرحله بعد برای از بین بردن کنه‌ها با پزشک متخصص مشورت نمایید.

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت دارد؟ در پامیشا

نشانه‌های وجود کنه‌های اکستنشن

  • احساس وجود جسم خارجی در چشم.
  • احساس خارش در قسمت ریشه مژه، به خصوص زمانی که تازه از خواب بیدار می‌شوید.
  • التهاب و قرمزی مزمن در اطراف ناحیه مژه.
  • ریزش بالای مژه‌های طبیعی.
  • شوره سر یا وجود پوسته‌های سفید و زرد چسبیده به پلک.
  • از ایجاد کنه‌های اکستنشن جلوگیری کنید.
  • شایع‌ترین دلیل ایجاد کنه‌های اکستنشن، پاک نکردن محصولات آرایشی قبل از خواب است. بنابراین اگر به تازگی اکستنشن مژه انجام داده‌اید، توصیه می‌شود روتین مراقبتی و بهداشتی منظمی برای تمیز کردن آنها در نظر بگیرید.
  • از به اشتراک گذاشتن لوازم آرایشی، ریمل، خط چشم و براش مژه خود با دیگران جدا خودداری کنید.
  • حوله، ملحفه و روبالشی خود را همیشه تمیز نگه دارید و هفته‌ای یک تا دو بار آنها را با آب گرم و شوینده ملایم بشویید.

استایل الگانت چیست؟

استایل گنگ چیست؟

استایل رترو چیست؟

استایل تینیجری چیست؟

روانشناسی لباس کودک

پوکی استخوان؛ علائم ، عوارض و درمان