تخفیفات ناب پامیشه به داغی تابستون تا 50% تخفیف

مشاهده

روانشناسی رنگ در مد و فشن

روانشماسی رنگ در پامیشا

روانشناسی رنگ در مد و فشن ؛هرآنچه درمورد ترکیب‌های رنگی باید بدانید!

در مورد اهمیت روانشناسی رنگ ها در مد و فشن چه می دانید؟ احساسات می ‌توانند بر رنگ‌ هایی که برای لباس‌ هایمان انتخاب می کنیم، تاثیر بگذارند؛ از سوی دیگر، رنگ لباس می تواند احساسات ما را تغییر دهد و این یک رابطه‌ دوسویه است.برای آشنایی با روانشناسی رنگ در مد و فشن؛هرآنچه درمورد ترکیب‌های رنگی باید بدانید! با پامیشا همراه باشید.

85 درصد از مصرف ‌کنندگان بر این باورند که هنگام خرید یک محصول، رنگ، یکی از عوامل اصلی انتخاب است تنها 92 ثانیه طول می کشد تا یک محصول یک تصور ایجاد کند. هنگامی که می خواهید خلق و خوی خود را تغییر دهید یا پیام خاصی را با لباس های خود ارسال کنید، رنگ های مد تأثیر مشابهی دارند. از زنانگی و مردانگی گرفته تا احساسات و هوس ها، رنگ ها قدرت برانگیختن هر نوع احساسی را دارند. بر اساس تحقیقات، رنگ لباس شما قادر است وضعیت و سطح هوش شما را به دیگران منتقل کند.


در روانشناسی رنگ ها ، هر رنگی معنا، اهمیت و کاربرد خاص خود را دارد؟ چقدر در مورد روانشناسی رنگ های مد می دانید؟ آیا می دانستید برخی از رنگ ها را نمی توان با هم استفاده کرد؟

برخی از رنگ ها بیشتر از بقیه به پوست انسان می آید. قرمز، صورتی ملایم، بنفش تیره و آبی تیره رنگ هایی هستند که به راحتی با هم هماهنگ می شوند. قبل از خرید یک لباس جدید یا آماده شدن برای عروسی یا مهمانی، بهتر است رنگ های متناسب با پوست آنها و همچنین روانشناسی رنگ ها را بشناسید.

یکی از سخت ترین کارها تطبیق رنگ لباس ها با یکدیگر است. آشنایی با قوانین تطبیق رنگ باعث می شود افراد بتوانند لباس های مختلف را با یکدیگر ست کنند.
     
اصول اساسی روانشناسی رنگ در مد

رنگ اول و دوم همیشه روی چرخه رنگ در کنار هم قرار دارند و ترکیب آنها با هم باعث هماهنگی آنها می شود. برای مثال می توانید آبی را با بنفش و سبز مخلوط کنید یا زرد، نارنجی و قرمز را با هم مخلوط کنید. ترکیب این رنگ ها عجیب به نظر می رسند و از نظر بصری از درخشندگی یکدیگر کاسته می شوند اما چندان جذب نمی شوند.

رنگ های مکمل شامل رنگ های اصلی و فرعی هستند که در مقابل یکدیگر در چرخه رنگ استفاده می شوند. برای مثال رنگ بنفش از ترکیب آبی و قرمز ایجاد می شود و کنتراست بالایی نسبت به زرد اصلی دارد. در ایجاد رنگ سبز، دو رنگ آبی و زرد با هم ترکیب شده و رنگ قرمز مکمل رنگ زرد در نظر گرفته می شود.

رنگ‌های مکمل شامل رنگ‌های اصلی و رنگ‌های ثانویه هستند که برعکس در چرخه رنگ استفاده می‌شوند.

به این نوع رنگ ها کنتراست مکمل می گویند زیرا می توانند مکمل یکدیگر باشند و وقتی با هم از آنها استفاده می کنیم می توانند جذاب تر از قبل شوند. زمانی که از این رنگ ها در لباس استفاده می شود می توانند زیبایی چشمگیری در آن ایجاد کنند.

در مورد لباس های با طرح و دوخت زیاد، یکی از رنگ ها را باید اصل طراحی دانست. رنگی که بر سایر رنگ های لباس غالب است باید به عنوان رنگ اصلی در نظر گرفته شود. برخی از لباس ها استایل های مختلفی دارند، بهتر است به آنها به صورت یک ست نگاه نکنید و با هم نپوشید.

مثلا بلوز راه راه با دامن خال خالی چندان جالب نیست. البته طراحان عرصه مد و لباس از این ترکیب استفاده می کنند اما آشنایی آنها با اصول حرفه ای باعث شد لباس هایی که در نهایت آماده می شوند جذاب و راحت به نظر برسند. برای افرادی که مبتدی هستند بهتر است این الگوها را با هم ترکیب کنند.

برخی از لباس ها طرح های مختلفی دارند که بهتر است به عنوان یک ست در نظر گرفته نشوند و به یکدیگر متصل نباشند.


چرخ رنگ چیست و چه اهمیتی در صنعت مد دارد؟

برای تطبیق رنگ ها در لباس ها ابتدا باید با چرخ رنگ آشنا شوید، زیرا این چرخ با توجه به هارمونی و هارمونی رنگ ها ایجاد می شود و نشان می دهد که چگونه رنگ ها می توانند قدرت بازتاب را کاهش دهند.

شاید در نگاه اول دیدن این کودک کمی سخت به نظر برسد اما کار پیچیده ای نیست و با دانستن رنگ ها می توانید آن ها را به زیبایی کنار هم قرار دهید.

رنگ های اصلی: زرد، قرمز و آبی

رنگ های ثانویه که از ترکیب دو یا سه رنگ ایجاد می شوند:

• قرمز + آبی = بنفش.

• قرمز + زرد = نارنجی

• زرد + آبی = سبز

رنگ های سوم از ادغام رنگ های اصلی و ثانویه ایجاد می شوند و شباهت بیشتری به رنگ اصلی دارند. رنگ مورد نظر شما با دو عامل تعیین می شود و زمانی که رنگ ها با هم ترکیب شوند، نتایج متفاوتی به دست می آید. به طور معمول، اگر از دو رنگ ثابت استفاده کنید و از سه ترکیب مختلف استفاده کنید، رنگ های به دست آمده به صورت زیر خواهد بود:

• سبز + آبی = آبی فیروزه ای

• سبز + آبی = آبی سبز (آبی آکواریومی)

• سبز + آبی = آبی

• زرد + نارنجی = کهربایی

• زرد + سبز = زمرد

• زرد + سبز = لیمویی

• آبی + بنفش = نیلی

• آبی + بنفش = بنفش

• آبی + بنفش = یاسی

قرمز + بنفش = قرمز


ترکیب رنگ های سفید و مشکی برای مناسبت های مختلف

سفید و مشکی را می توان با رنگ های دیگر ترکیب کرد. طراحان و کارشناسان فعال در زمینه رنگ و مد معتقدند رنگ ها سیاه و سفید نیستند. از ترکیب رنگ سفید استفاده نشده و روشنایی آن بالاست. وقتی صحبت از مشکی می شود، همه رنگ ها با هم بسیار تیره هستند.

رنگ مشکی باعث می­شود تا رنگ­های دیگر تندی و تیزی خاصی داشته باشند.

این دو رنگ را می توان در ترکیب با رنگ های دیگر به راحتی استفاده کرد و با قوانین ترکیب رنگ رقابت کرد. قرار دادن رنگ سفید در کنار رنگ دیگر، آن رنگ را بیشتر نمایان و احساسی تر می کند. اما مشکی رنگ های دیگر را به ویژه تند می کند.


رنگ قرمز جذاب و در عین حال خطرناک است!

رنگ قرمز را می توان با رنگ هایی مانند مشکی، بنفش، سفید، نارنجی، سبز یا حتی قرمز ترکیب کرد. زمانی که می خواهید مجموعه ای زیبا از رنگ قرمز ایجاد کنید، بهتر است ترکیب های مختلفی از این رنگ را در نظر بگیرید. برای مثال می توانید از رنگ هایی مانند بنفش که از قرمز استفاده می کنند استفاده کنید. این زمانی است که استفاده از رنگ های قرمز تیره و روشن برای ترکیب با قرمز توصیه نمی شود.

آبی و زرد از دیگر رنگ هایی هستند که نباید با قرمز ست شوند. این رنگ ها را فقط در صورتی می توان با قرمز استفاده کرد که آبی بنفش باشد و زرد به خوبی با نارنجی ست شود. رنگ سال 2023 نیز رنگی جذاب از خانواده قرمز است.


احساس آرامش با رنگ آبی

آبی را می توان با رنگ هایی مانند سیاه، سفید، بنفش، نارنجی و سبز ترکیب کرد. آبی به عنوان مکمل نارنجی در نظر گرفته می شود و زمانی که این دو رنگ در کنار هم استفاده شوند، رنگ نارنجی خودنمایی می کند.

در مورد آبی بهتر است با زرد و قرمز مخلوط نشود و این کار زمانی قابل انجام است که قرمز در کنار بنفش و زرد به سبز باشد.


زرد – هشدار!

در حال حاضر انواع پارچه های زرد موجود است و می توان آنها را با رنگ هایی مانند مشکی، سفید، بنفش، سبز و نارنجی هماهنگ کرد. به نظر می رسد هماهنگی زرد با رنگ های دیگر بسیار دشوار است زیرا قرمز به عنوان رنگی قوی و تند شناخته شده است.

برای هماهنگی رنگ زرد بهتر است از تناژهای ملایم این رنگ استفاده کنید و بهتر است رنگ زرد نئونی یا سایه شب را انتخاب نکنید زیرا این کار باعث ایجاد مشکلات زیادی می شود. رنگ های سبز و نارنجی را می توان در کنار زرد بدون مشکل استفاده کرد.

برای ترکیب رنگ زرد بهتر است از تناژهای ملایم این رنگ استفاده کنید

بنفش رنگ مکمل زرد محسوب می شود اما باید مراقب ترکیب این ترکیب باشید. هیچ یک از این رنگ ها نباید روشن تر یا زنده تر از بقیه باشند. این به این دلیل است که می تواند روی دید شما تأثیر منفی بگذارد.


رنگ سبز ابدی و صلح آمیز!

برای رنگ سبز می توانید از رنگ هایی مانند سیاه، سفید، قرمز، سبز، آبی یا زرد استفاده کنید. در واقع می توان گفت رنگ سبز یکی از کاربردی ترین رنگ هاست اما زمانی که در ترکیب مناسب استفاده شود می تواند تاثیرگذار باشد.

استفاده از ترکیبات سبز که اغلب در طبیعت یافت می شود، به عنوان مثال خاکی، زیتونی- زمردی و … به شما این امکان را می دهد که از رنگ های مختلفی که با آن ترکیب شده اند استفاده کنید.

قرمز به عنوان مکمل سبز استفاده می شود و کنار هم قرار دادن آنها ترکیبی عالی را ایجاد می کند. البته اگر نمی خواهید از تناژهای تند این دو رنگ استفاده کنید، می توانید ترکیبی جذاب ایجاد کنید.

باید توجه داشته باشید که رنگ سبز با رنگ های نارنجی و بنفش هماهنگی ندارد و این رنگ ها را فقط زمانی باید استفاده کرد که بنفش به سمت آبی متمایل شود و نارنجی شبیه آبی باشد. زرد نزدیک تر است.


رنگ بنفش، نماد رویاها و عظمت!

لباس های بنفش را می توان با سفید، مشکی، زرد، آبی و قرمز ست کرد. در مورد رنگ بنفش هم می توان گفت که همان نشانه های رنگ آبی را دارد و در صورت استفاده از تناژهای تیره تر این رنگ به راحتی می توان آن را با رنگ های مختلف ترکیب کرد. سایه های مختلف قرمز و آبی را می توان با بنفش همراه کرد و ترکیب طیف تیره و روشن این رنگ ست زیبا و جذابی را ایجاد می کند.

رنگ زرد به عنوان مکمل زرد انتخاب می شود، اما روشنایی آن باید برابر باشد. این به این دلیل است که اگر یک رنگ واضح تر از دیگری به نظر برسد، رنگ دیگر کمتر دیده می شود و جذابیت کمتری دارد. بنابراین انتخاب یک تن ملایم از این رنگ ها می تواند نتیجه مطلوب و ایده آلی را به شما بدهد.


رنگ نارنجی، همیشه سرکش!

امروزه طیف وسیعی از پارچه ها با رنگ های متنوع نارنجی در بازار موجود است. این رنگ را می توان در کنار رنگ هایی مانند سیاه، سفید، نارنجی، زرد، آبی و قرمز قرار داد. پوشیدن این رنگ نیز بسیار خطرناک است و می تواند ظاهری نامتعادل ایجاد کند. برای جلوگیری از این اتفاق می توانید رنگ ها را با رنگ های نارنجی تیره و روشن جایگزین کنید و از رنگ هایی مانند قرمز، نارنجی و غیره برای ترکیب شدن با هم استفاده کنید. قهوه ای از ترکیب رنگ نارنجی ایجاد می شود و توانایی ترکیب با آن رنگ را دارد.

از رنگ آبی به عنوان مکمل نارنجی نیز یاد می شود و اگر از ترکیب آبی برای هماهنگی با نارنجی استفاده شود، می تواند بهترین نتیجه را به همراه داشته باشد.


استایل الگانت چیست؟

استایل گنگ چیست؟

استایل رترو چیست؟

استایل تینیجری چیست؟

روانشناسی لباس کودک

پوکی استخوان؛ علائم ، عوارض و درمان