تخفیفات ناب پامیشه به داغی تابستون تا 50% تخفیف

مشاهده

طرز تهیه ترشی های خوشمزه

طرز تهیه ترشی های خوشمزه در پامیشا

طرز تهیه ترشی های خوشمزه

از سال های بسیار دور، ترشی بر سر سفره های زمستانی ایرانیان حضور داشته است. ترشی همراه غذا میل می شود و انواع مختلفی دارد. در این مقاله طرز تهیه ترشی های خوشمزه قصد داریم طرز تهیه ترشی های محبوب، نحوه نگهداری و فواید آن ها را بیان کنیم.

ترشی چیست؟ طرز تهیه ترشی

ترشی ها از سبزیجات مختلف تشکیل می شوند. با ترکیب مواد طبیعی به همراه سرکه، نمک و سایر ادویه های مربوطه، می توان به راحتی ترشی خانگی تهیه کرد. انواع ترشی را می توان برای مدت زمان تقریبا طولانی، در جای مناسب و با رعایت مواردی که در ادامه خواهیم گفت، نگهداری کرد.

طرز تهیه انواع ترشی های خوشمزه به شرح ذیل می باشد:

طرز تهیه ترشی های خوشمزه در پامیشا

• طرز تهیه ترشی مخلوط

ترشی مخلوط، محبوب ترین ترشی در میان ایرانیان می باشد. این ترشی از ترکیب کرفس، هویج، گل کلم، خیار و فلفل تهیه می شود. البته برخی افراد به دلخواه موارد دیگری مانند کلم قرمز، سیر و… نیز به ترشی خود اضافه می کنند.
ترشی مخلوط سبزی های مخصوص به خود دارد که شامل گشنیز، جعفری و ترخون می باشد. در این مرحله نیز می توانید سایر سبزی های دلخواه خود را در صورت ماندگاری اضافه کنید. برای تهیه این ترشی باید تمام مواد را بشویید، خورد کنید و سپس در یک ظرف بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
در ادامه ادویه های دلخواه خود را (اضافه کردن نمک ضروری است) به ترشی اضافه کنید. سپس آن ها را درون شیشه های مربوطه بریزید. حال نوبت ترکیب سرکه با آب جوشیده شده خنک می باشد. پس از ترکیب این دو مایع با یکدیگر، آن را درون شیشه های ترشی بریزید. در نهایت باید منتظر بمانید تا پس از گذشت سه الی چهار هفته، ترشی برسد.

طرز تهیه ترشی های خوشمزه در پامیشا

• طرز تهیه ترشی لیته

ترشی لیته بسیار لذیذ بوده و از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد. مواد لازم برای تهیه این ترشی عبارتند از: گل کلم، هویج، بادمجان، فلفل و سیر. جالب است بدانید که می توانید به جز بادمجان و فلفل، سایر مواد را حذف کنید و اینگونه، ترشی لیته بادمجان تهیه کنید!
سبزی های ضروری که باید به ترشی لیته و لیته بادمجان اضافه شوند، شامل جعفری، شوید، ترخون و گشنیز می باشد. نمک و سایر ادویه های محبوبتان فراموش نشود!
برای تهیه ترشی لیته، بادمجان ها را آبپز کنید، پوستشان را بگیرید و سپس آنها را به شکل پوره در بیاورید. در ادامه هویج رنده شده و گل کلم و سایر مواد و سبزیجات خورد شده را با بادمجان ها مخلوط کنید. حال نوبت اضافه کردن ادویه ها و سرکه می باشد. پس از اینکه تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، آنها را در شیشه ترشی ریخته و منتظر باشید پس از چند روز، برسد.

نحوه نگهداری ترشی

در اینجا روش های اساسی برای نگهداری ترشی ها آورده ایم تا از خراب شدن آنها جلوگیری کنید:

خالی کرده هوای داخل شیشه ترشی

ممکن است پس از بستن درب ترشی هنوز مقدار کمی هوا در ترشی باقی بماند. قبل از نگهداری ترشی، آن ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت وارونه بگذارید. در این مرحله حباب های هوا که در این بین گیر کرده اند در یک مکان جمع می شوند. وقتی شیشه را دوباره بچرخانید، هوا درست زیر درب آن باقی می ماند.

طرز تهیه ترشی های خوشمزه در پامیشا

نگهداری ترشی در جای مناسب

شیشه خود را باید در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنید. در مدتی که منتظر رسیدن ترشی هستید باید هر از چند گاهی آب آن را چک کنید و وقتی کم شد، به آن آب ترشی اضافه کنید. ترشی مخلوط، لیته یا هر ترشی دیگری که دارید، حدود 20 روز دیگر می رسد و می توانید با لذت شروع به خوردن کنید.

خواص ترشی

  • سبزیجات و میوه هایی که ترشی مخلوط را تشکیل می دهند حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های زیادی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. مصرف ترشی سبزیجات مختلف به جای یک نوع، فواید بیشتری را به همراه دارد زیرا باعث افزایش تنوع آنتی اکسیدان های وارد شده به بدن می شود. به عنوان مثال، به عنوان یک نوع آنتی اکسیدان، می توانید گلوکوزینولات را از کلم به دست آورید و با نوع و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی که دارد، در روزهای زمستان سپری در برابر سرماخوردگی ایجاد کنید.
  • همچنین ترشی ها با ساختار فیبر بالا و با باکتری های تخمیر شده ای که دارند، از سلامت روده محافظت می کند. در عین حال، ترشی هایی که همانند ترشی مخلوط از سبزیجات و میوه های پر فیبر تهیه می شوند، حجم مدفوع را افزایش می دهند و باعث می شوند ضایعات متابولیک راحت تر از بدن خارج شوند و برای یبوست مفید هستند.
  • هنگام ورزش ممکمن است عضلات بدن دچار گرفتگی شوند. خوردن ترشی به همراه آب آن، به باز شدن و تقویت عضلات بدن کمک می کند. آب ترشی، می تواند آب مورد نیاز بدن که به هنگام ورزش از طریق عرق از بدن خارج شده است را تامین کند.

استایل الگانت چیست؟

استایل گنگ چیست؟

استایل رترو چیست؟

استایل تینیجری چیست؟

روانشناسی لباس کودک

پوکی استخوان؛ علائم ، عوارض و درمان